Skocz do zawartości

listwy boczne - gdzie dostac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od razu przepraszam , ale nie wiedzialem za bardzo gdzie umiescic ten temat ;) Jezeli popelniam blad - powiedzie :)

A wiec. Wybralem sie dzisiaj na zakupy do FASHION HAUSE w Sosnowcu. No i nawe zakupki bylyby udane, gdyby nie fakt...jaki zastalem po powrocie na parking... tzn. AUTO "jeszcze" stalo :) ale bez bocznych listw ozdobnych :/ . I wlasnei chcialem sie poradzic czy nie orietujecie sie gdzie moge dostac takei listwy (oprocz serwisu) ;)MOje autko to BMW e39 520 96 rok.

A o perypetiach z policja, i pytaniami typu : Skad masz pieniadze na TAKEI auto :) nie bede opowiadal ...bo to jedna wielka parodia. aha, i mimo ze mam numery rejestracyjne sanmochodu z ktorego byli zlodzieje, i jest film... to powiedzieli mi ze watpia zeby COS z tego wyniklo :) take.....POZDRAWIAM KOCHANA POLICJE :) i ZYCZE WAM wiecej SZCZESCIA:)

Opublikowano

Witaj.Nie spotkalem sie nigdzie z zamiennikami w sklepach.Pozostaje allegro tam jest duzo gratow E39 lub niestety ASO.Taka sama jazda jest z fotochromami i czujnikami temperatury.Kumplowi w pakiecie ukradli listwy z czujnikami parkowania i fotochromy.

Pozdrawiam.

Opublikowano
W serwisie zawolali sobie za 4 sztuki 600 zl :) ... jak do kilku dni nie znajde nicna allegro bede zmuszony je zakupic :/ ...