Skocz do zawartości

[E34 525iA] Przy 150km/h drgania...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przegladzie okazalo sie ze amortyzatory przod do wymiany,reszta niby wszystko ok..

Przy predkosci ok 120-150 auto dostaje drgan.Nie dzieje sie to podczas hamowania tylko podczas jazdy na wprost.Czy to moze byc wina amortyzatorow?Czy moze sie przyjzec innym czescia dokaldniej??

Aha gdy wjade w dziure nastepuje duze przenoszenie drgan na kierownice...jakbym uderzyl sama kierownica...Czy to tez amortyzatory?

Zaznaczam za amortyzatory przod mam kompletnie zero...

Ale zastanawiam sie czy przy wymianie zwrocic szczegolnie na cos innego uwage??

Pozdrawiam...

Opublikowano
To jesteś odważny jeżdząc 150 bez amorków. Drgania moga być od amortyzatorów, przecież jak Ci nie trzymaja to koło cały czas podskakuje bo droga nie jest idealnie równa, bynajmniej w polsce :lol:. Wymień amorki bo i tak musisz wymienić jak nie ustąpi drganie to szukaj dalej

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano

Racja, amorki wymień, bo jazda taka jazda może się skończyć za jakiś czas rozwalonym zawieszeniem.

A to kosztuje nie mało :!:

Opublikowano
koncowki drazkow raczej nie...ale nie wykluczam...calkiem mozliwe ze tez...ale zrobie tak jak kolega wyzej radzil czyli wymienie amorki,kola wywaze i zobaczymy jak moje autko moje bedzie sie zachowywac...Koncowki tez wezme pod uwage...