Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie, czy przerabiał - lub zamierza, ktoś nacigację z wąskiej na szeroką i co to daje.

(słyszałem że Mp3, mapę zamiast strzałek i DVD)

Pozdrawiam. :cool2:

Opublikowano
ja mam profesionala i daje to ze masz mape. Co do DVD to nie jest to odtwarzacz jak sądzisz filmów a jedynie czynik map dvd
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy da sie dokupic jakis modul, by to czytalo rowniez filmy dvd, czy nie ma takiej opcji? Szeroka nawigacja oczywiscie.
Opublikowano
z tego co wiem nie ma zadnych modołów do tego celu chyba ze widziałem gdzieś na allegro wejścia IN do nawigacji ze mozna podłaczyć chyba 4 urządzenia zewnętrzne np dvd, tv czy kamere do cofania ale nie był to wynalazek bmw wiec nie wiadomo jak to sie sprawuje. Co do przekładki navi z biznes do profesjonala nie jest to takie proste jak by mogło się wydawać. Napewno nie zrobisz tego na urzywanych wczesniej modułach
Opublikowano
e 60 jest modelem gdzie ciezko sie wszystko dodaje. problem moze nie jest w samym podlaczeniu . duzo problemow sprawia samo wgranie tego co chcemy dolozyc. w wielu przypadkach siadaja rozne inne moduly. a co za tym idzie duze koszta .
Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak to wyglada z softem modułów - mogę jechac swoją 7er na serwis i poprosic np o wgranie softu z modelu z 2006/2007 roku czy oni takich rzeczy nie robią i jeździ się na fabrycznym caly czas?
Opublikowano
Jak to wyglada z softem modułów - mogę jechac swoją 7er na serwis i poprosic np o wgranie softu z modelu z 2006/2007 roku czy oni takich rzeczy nie robią i jeździ się na fabrycznym caly czas?

było to opisywane na forum. Podczas aktualizacji softu moze siąść cały system idrive. Szukaj na forum jest to opisane. Zostawiasz auto na dzień w serwisie do tego nie ma się pewności czy będzie wszystko poźniej ok