Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy zamierzam sobie sprawic E39 w benzyne 2.5 bo słyszałem ze 2.0 nie ma sensu kupowac bo jest troche zasłaby silnik a pali tyle samo co 2.5. Pytaniem z mojej stony jest czy znacie jakies sztuczki bo słyszałem że są takie co do sprawdzenia realnego przebiegu autka jakbyście mogłi zdradzic mi jak to można sprawdzić i może jeszcze znacie inne sztuczki. Chodzi mi o to co bym sie nie na ciął na autko z przebiegiem 180tys bo wszystkie przeważnie po tyle maja a w rzeczywistosci bedzie miał duzo wiecej. Z góry wielkie dzieki !!!
Opublikowano

powiem szczerze że dużo większy przebieg zobaczysz gołym okiem,

w moim e34 mam 316000 udokumentowane i prawdę mówiac to nie jest nic zniszczone, malusieńkie przetarcie fotela (welur) kierownica spoko nie podarta, silnik igła od nowości robione oprócz podstawowych ekspoatacyjnych rzeczy typu świece i płyny, tylko sprzęgło w 96 roku i w tym samym roku wisko, tydzień temu zmienione łożysko wyciskowe, tarczy nie ruszałem bo jeszcze baaaardzo zdrowa i przede wszystkim orginalna.

kupujac kolejne auto wogóle nie będę zwracał uwagi na przebieg i czy napisane ze bezwypadkowe, takie rzeczy widac gołym okiem, czasem trzeba tylko dłużej popatrzeć

http://images21.fotosik.pl/249/3d76349318abecfa.gif

Bardzo Mądry Wybór

firma "brain69" pozdrawia wszystkich:)