Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem,więc na kompie wyświetla mi się Bremslicht Elektrik oraz na desce Check

Tłumaczenie znam,spalony bezpiecznik lub przepalony obwód(Elektryka swiateł)

-Żarówki sprawne(21watt)

-Bezpiecznik cały

-wszystko wyczyszczone(przekażniki,żarówki,oprawki-każdy styk czysty)

Nie mam pomysłu gdzie dalej szukać przyczyny.

Komp nadal wyświetla bład Bremslicht elektrik.

Zauważyłem tylko,że po wciśnieciu hamulca pojawia się on,czyli jak dostaje prąd,ale gdzie przyczyna??

Macie jakieś pomysły to mnie prosze naprowadzić gdzie to cholerstwo ma swą przyczyne???

Pozdrawia all

:mad2: :shock:

http://images24.fotosik.pl/50/d9ec8524cfa688d2m.jpg

Opublikowano
A niech ktoś sprawdzi czy ci światła STOPu się świecą. Skoro piszesz że jak naciśniesz na hamulec to dopiero wtedy się błąd pojawia
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchaj ma ten sam problem, poruszałem to już na forum, ale nikt mi nie pomógł.

Fakt że nie zawsze jest tak że pojawia się ten błąd.

Wielu użytkowników ma ten problem.

pozdr.

Tuning is not a crime it's a way of life!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sluchajcie ja tez mam ten sam problem. wyswietla mi sie identycznie ten sam blad na komputerze. Ja poprosilem kolege zeby zobaczyl czy mam swiatla STOP. okazuje sie ze raz sa a raz ich nie ma. Chwala Bogu ze jest ten glupi komputer bo tak by mi jeszcze mi ktos w dupe wjechal:)

Jeszcze nie wiem co to jest ale wydaje mi sie ze to moze byc czujnik wlaczania tych swiatel podczas chamowania ewentualnie jakas glupia wiazka w glupim tyle tego glupiego samochodu:P mam juz go dosc i kupie sobie chyba e46:) albo e 90:)

Zaraz ide do elektryka moze on cos wymysli:)

Jesli stalo sie cos z samochodem w warszawie znam jednego dobrego mechanika typowo od BMW. nie jest drogi i nie naciaga.

:P

Opublikowano

Ktoś coś wie? od jakiś 2 dni znowu zaczęło mnie to męczyć, przez wakacje było ok. Żarówki i cała reszta ok.

Ktoś pytało 3 światło stopu, w moim przypadku jest.

Dziś jak pojawił się błąd powiedziałem koledze żeby zobaczył czy wszystko ok i nie było stopu, za każdym razem jak go wcisnąłem. Zdarza się tak że pojawia się błąd a stop jest. :mad2:

pomocy!!

Tuning is not a crime it's a way of life!!
Opublikowano

w moim przypadku blad wyswietla sie niezaleznie od tego, czy swiatla stopu sa, czy nie

powodem jest 3-cie, nieumiejetnie domontowane swiatlo stopu, a raczej jego okablowanie