Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam bmw e36 ktos mi kiedys powiedzial jak sprawdzis rzeczywisty stan licznika ile ma przejechane ze przyciska sie kasowanie licznika przekreca sie delikatnie kluczyk i wyskakuja poszczegolne obcie i niby 1 pozycja pokazuje ile ma przejechane bmw??? troszke sie zalamalm tym bo cyferka nie jest malutka?? po 1 pokazuje jeszcze inne cyfry a na koncu wszystkie skazowki obracaja sie i wracaja do pozycij wyjsciowej MOZE KTOS WIE CO OZNACZAJA TE CZYNNOSCI POKOLEJ POZDRAWIAM POSIADACZY BMW
Opublikowano

Witaj.

Wydaje mi się że pierwsza pozycja nie pokazuje przejechanego przebiegu. Robiłem tak samo jak Ty i za każdym razem licznik pokazywał mi te same cyfry a powinny się chyba zmienić po przejechaniu kilkuset kilometrów. Z tego co ja zdążyłem zauważyć to, że zegar pokazuje (chyba w ostatniej fazie testu) ostanie 5 numerów z VIN - przynajmniej u mnie się zgadzają a może to zbieg okoliczności :) .

Przyłączę się jednak do autora temetu z prośbą o wyjaśnienie tych poszczególnych pozycji podczas testu zegarów.

Pozdrawiam

Daytona78

Opublikowano

1 -wew.nr.BMW,

2- nr wtyczki kodującej,

3-liczba K wew. dane BMW,

4-nr podwozia,

5-wersja oprogramowania,

6- wew. indeks przeprowadzonych zmian

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było: