Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuje rady zamierzam kupić 7 ale nie wiem jaki model wybrać wolałbym benzynę ale 728 starczy czy to za mało jakbyście mogli coś podpowiedzieć byłbym wdzięczny pozdro dla wszystkich właścicieli BMW!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano
spojrz za ekran monitora, ludzie jezdza wszystkim, maluchy, polonezy, duze fiaty... czy bmw 728 bedzie jezdzil..? no k.urwa chyba nie bedzie sie cofal do tylu :D pozostaje jedynie sprawa czy chcesz wozic 12 wiecznie glodnych garow i miec rezerwe mocy pod noga i wydawac jednoczesnie krocie na benzyne jak na przyklad ja, czy tez moze wolisz po prostu poruszac sie z punktu A do punktu B i wystawiac cierpliwosc na probe gdy wyprzedzaja cie lebki w golfach II
Opublikowano
Witam potrzebuje rady zamierzam kupić 7 ale nie wiem jaki model wybrać wolałbym benzynę ale 728 starczy czy to za mało

Bierz na pewno starczy,a jak ci jedna nie starczy to dokupisz drugą i wtedy będziesz miał aż za dużo.