Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czesc,

zalozylem sobie bi-xenona, mialem wczesniej xenon ringi hella, przeroba polega na wstawieniu innej soczewki (z przeslona), swiatla dlugie pozostaja takie same, natomiast przy wlaczeniu dlugich dodatkowo przeslona idzie do gory i xenon swieci dalej

efekt jest zauwazalny :D

aha, przerobka kosztowala mnie 500 zl

jakby co, to moge podac namiar na goscia, ktory to robi w warszawie

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

że tak głupio zapytam, jaka jest dokładnie różnica między xenonem a bixenonem? :oops:

i jak sprawdzić co się ma?

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano

jak masz xenon - długie swieca ze zwyklej żarówy

jak masz bixenon - długie swieca zarnikiem xenonowym tylko wyzej (a jak wiadomo xenon jest bardzo mocny) + dodatkowo zwykle zarowki wiec w nocy naprawde jest różnica niesamowita.

kolego a powiedz mi czy gosciu w Warszawie sam Ci przerabial lampy , tzn. pojechales do niego, 500zł i wyjechales z bixenonem, czy tyle Cie kosztowaly same soczewki a montowales sam?

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

500 zl za wszystko, ja mam 2 lewe rece do wszelkich robotek, wiec nic sie nie dotykalem, zabieg trwal ok 2,5h

u mnie jeszcze wymienil 2 plastiki, ktore trzymaja soczewki (jest to regulator czy cóś), jak wiadomo, lampa po lifcie jest nierozbieralana wg. ASO i tych plastikow dostac w ASO nie mozna - niestety 100 zl za jeden plasticzek

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tel. do goscia 603 123426 - warszawa

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
W xenon.waw.pl chcieli 150 zł za plastiki , 150 za robotę i trwałoby to ok. 4 godzin przy jednym reflektorze - warto ? Pytam gdyż nadmieniłeś ,że plastiki można wymienic za 100 zł .