Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam dość jeżdżenia do mechanika aby podpiąć się pod komputer i zostawiania tam 50zl gdy np któryś czujnik ABS zastrajkuje. Proponuje zrzutkę na jakiś lepszy komputer do BMW z którego każdy z nas będzie mógł korzystać w miarę potrzeb bez szykowania tych 50zl które można dużo lepiej zużytkować- np tankując ale nie na stacji a w pubie :D A może ktoś ma już taki komputer proszę o odzew
Siódmego dnia Bóg wcale nie odpoczywał Tworzył BMW
Opublikowano
Lepszy komputer to wydatek ok 15-20tys zł. W ilu chcesz się zrzucać ? Wydaje mi się że lepiej jednak odżałować te 50 zł, bo taki dobry komp długo będzie się zwracał. Mechanicy nie braliby takich pieniędzy gdyby kompy były tanie. Poza tym na wiele kompów masz abonament na oprogramowanie roczny.
Opublikowano
chodzi jedynie o jakiś prosty moduł czy oprogramowanie podłączane do laptopa w cenie 1-2 tyś Daruje sobie 200-stu złotowe cuda z allegro O takim za 10 tyś nawet nie myślałem Nie zamierzam przecież moderować dawek paliwa czy cofać przebiegu Jedynie podstawowe informacje co do błędów
Siódmego dnia Bóg wcale nie odpoczywał Tworzył BMW