Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Szukam właśnie autka dla siebie, czegoś co będzie woziło mnie do pracy i na niedzielne spacery, ale nie tak po prostu tylko ma dawać radość z jazdy. Dotychczas siedziałem głównie w koncernie VW-Audi. W rachubę wchodzi Audi Coupe lub co was pewnie bardziej interesuje E30 (zawsze mi się podobały). Oglądałem dziś 3-jeczkę m20b25 z 87r i powiem szczerze, że już wiem za co lubicie BM-ki :) Ten dźwięk, to prowadzenie, ta przyjemność z jazdy ... Nie wiem czy trafiłem na tak dobrze utrzymany egzemplarz, ale to auto pokonywało dziurawe drogi, jak współczesne konstrukcje. Napięte jak bęben, żadnych stuków czy czegoś w tym rodzaju. Auto po remoncie blach i niestety gzieniegdzie widać to i owo. Nic czekam na fotki z przeprowadzonych prac. Zobaczymy. Edytowane przez emge
Opublikowano
No właśnie nie wiem czy nie za dużo oczekuję? czy nie warto przymknąć oczu? Fakt jestem przyzwyczajony do ocynku :D Ciągle myślę...