Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wam.

Dzis probowlem podlaczyc przednie halogeny przeciwmgielne a tu zonk. Halogeny nowe zarowki dobre sprawny przkaznik ( cyka jak sie zalacza wlacznik) i wlacznik. oryginalna instlacja. nie zapala sie komtrolka pod zegarami a jest ok. Halogeny nie zaplaja sie. Gdzie moze byc problem.

Dzieki

Pozdarwaim

Opublikowano
Myslisz ze ten sam trick moze byc w e36. Nie mam pojecia. Wyadawalo mi sie ze wystarczy wszystko podlaczyc i gra gitara.
Opublikowano
A moze poprostu jest tylko brak zasilania na wlaczniuku do halogenow. Mialem kiedys pojedynczy a le zalaozylem podwojny poniewaz zauwazylem ze sa 4 przewody wiec powinno byc ok. tylne dzialaj jak nalezy. wie przlacznik dobryale nei zalacza przednich. jutro sprawdze czy jest zasialnei n aprzod
Opublikowano

No i juz wsztko gra. Moja wina i niedpatrzenie. Zamiast przekaznika PIECIONOZKOWEGO zielonego do halogenow wstawile, CZTERONOZKOWY pomaranczowy tez sparawny ale nie przesylalk pradu z braku polaczenia tej brakujacej nowzki w wtykiem w podstawce.

Teraz wszystko dzila jak nalezy

Opublikowano

A wytłumaczysz laikowi jak to zrobić, bo właśnie noszę się z zamiarem zakupu halogenów i nie wiem czy moja bunia (jak w sigu) ma instalację pod halogeny.. Kolejną ciekawostką dla mnie jest jak to zrobić żeby się dało tą wajchę od halogenów pociągnąc (bo w compacie sie tak wiejsko światła włancza zarówno mijania jak i halogeny - ciągnie się za wajchę;p)

Mógłbym prosić o krótką opowieść jak się takie triko montuje? Dużo trzeba rozkręcać deski?

Pozdrawiam