Skocz do zawartości

Zderzak E36 M3 : orginal czy laminat ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc !!! W zwiazku z tym ze ukradli mi przedni org. zderzak M3 musze kupic nowy. Mieszkam w Anglii i widzac ceny uzywanych ogrinalow troche mnie to przeraza. Zastanawiam sie nad kupnem z allegro ,pomalowaniem w Poslce i wysylka ale nie wiem jeszcze jakie sa koszta pomalowania w Polsce i wysylki do Anglii. Zastanawiam sie tez nad tanim laminatem ale boje sie ze moze nie pasowac idealnie a nie chce szpecic auta no i do laminatu trzeba by bylo jeszcze belke kupic. Mozecie mi doradzic co robic w tej sytuacji ??
Opublikowano
laminatu nie kupuj , jest słabo wykonany , niekoniecznie pasuje no i latwo pęke
Opublikowano
Mozesz kupic nie oryginalny zderzak pod warunkiem ze jest on wykonany z tworzywa ABS, Poly lub wlokna weglowego. Laminaty i inne wlokna szklane zostaw dla uzytkownikow amerykanskich i azjatyckich marek. :norty:
Opublikowano
Tylko laminat :!: :!: :!: Idealnie pasuje do przednich lamp "klir" natomiast tylny zderzak jest wprost stworzony jako komplet razem z leksusami, nie mówiąc już o tym że wydechy ultera , kaema itp wynalazki siedzą w nich jak ulał :wink:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif