Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM, POSIADAM TDS Z 1996 PRAWIE ROK I SPALIL MI MINIMUM 15 SZT ZAROWEK.TYDZIEN TEMU JECHALEM DO ZAKOPANEGO-WYMIENILEM 2 SZT Z TYLU. PO TYGODNIU WROCILEM I SPALONA INNA Z PRZODU I JEDNA Z TYLU. A TAK POZA TYM TO NIEMAM ZADNYCH PROBLEMOW Z ELEKTRYKA. NIEDLUGO WYDAM MAJATEK NA ZAROWKI SZCZEGOLONIE TE PRZODNIE. DOBRZE ZE NIE MAM XSENONOW. MAM WRAZENIE JAKBY CALY CZAS LEWA STRONA SIE PALILA,
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano

a ja mam 1,5 roku i nie wymieniłem ani jednej

sprawdz ładowanie BeeMa powinna mieć dokładnie 14 V (MAX) jak masz więcej to możesz spotkać sie z innymi niespodziankami jak np. przestanie działać radio czy licznik

Opublikowano

Elo!

Powinno mieć ok 13,7 V. Wina lezy po stronie regulatora napięcia, ale równiez może to być wina brudnych klem akumulatora! Ja tak miałem i strzelały żarówki. Wyczyścić klemy i słupki i zakonserwować wazeliną techniczną i może bedzie OK.

Opublikowano
Z tego, że nie masz ksenonów to raczej nie powinieneś się cieszyć, bo one akurat się nie przepalają tak jak to potrafią inne żarówki. U mnie przez kilka lat też sporo żarówek wymieniłem ale ksenony działają bez problemów.