Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy niedawno kupiłem bmw 318i m40 z 1991 roku chciał bym kupić chipa od krzyśka RESERVED ale nie mogę znaleść żadnego kontaktu do tego pana czy mogę kogoś prosić o nr tel do niego z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego wspaniałego auta BMW
Opublikowano

Wypowiadał się w tym temacie. Odnajdź jego post, kliknij na ikonę PW i wyślij mu wiadomość.

P.S. Dobry pomysł chipować 16letnie auto z m40

Opublikowano
a w czym problem??? ja ma E36 z 91 roku i jakies 2 miesiące temu własnie włożyłem chipa od Krzyśka RESERVEDA i mam dużą poprawę jesli chodzi o dynamikę i kulturę pracy silnika... program ma w pamięci inną dawkę paliwa i inny kąt wyprzedzenia zapłonu więc co tutaj może zaszkodzić silnikowi???? uważam ze wymyślasz?? albo sam byś chciał mieć coś takiego więc zrzędzisz..... hi hi hi
Opublikowano
a w czym problem??? ja ma E36 z 91 roku i jakies 2 miesiące temu własnie włożyłem chipa od Krzyśka RESERVEDA i mam dużą poprawę jesli chodzi o dynamikę i kulturę pracy silnika... program ma w pamięci inną dawkę paliwa i inny kąt wyprzedzenia zapłonu więc co tutaj może zaszkodzić silnikowi???? uważam ze wymyślasz?? albo sam byś chciał mieć coś takiego więc zrzędzisz..... hi hi hi

myślę że dużo już na tym forum było na ten temat i to nawet ostatnio. Zrzędzę? Skoro tak uważasz twoje zdanie wolny kraj. Chyba nikt nie ma dylematów czy chipować np 330d jakieś 4letnie ale 16letnie m40 z przebiegiem prawie 400tys? Tu juz będą dyskusje. Będą zwolennicy i przeciwnicy. JA jestem przeciwnikiem i mam takie prawo.