Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie ma mproblem z obrotami na zimnym silniku krokowy juz czysciłem nic, prawdopodobnie jest to czujnik temperatury chce go sprawdzic ale nie wiem dokladnie do czego przystawic miernik i czy to cos da.

No i najwazniejsze jakie ma oznaczenie i ile orientacyjnie moze kosztować . Bo w sklepach nie wiedzą muszą zamowic i mowili bym dał stary ale chce dac samochód do kogos kto mi to zmieni a jakos tam bede musiał dojechac.

Opublikowano
kurcze nie wiecie bo wziołem ten kod czesci taki długi ale nie mieli tego w sklepie a nawet na allegro nie moge tego zlokalizowac ani w zadnym sklepie internetowym itp
Opublikowano
thx ale kurcze nie wiem czy nic po takim resecie sie nie stanie widze duzo niefajnych opini czy to aby napewno jest bezpieczna sprawa?
Opublikowano
Jak się obawiasz konsekwencji to skasuj błędy w warsztacie pod komputerem metoda bezpieczna, ale wymaga wkładu finansowego z tą różnicą że na komputerze będzie wykaz błędów które są w pamięci a to może pomóc w późniejszej diagnozie usterki.
BMW forever!!!
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

W e36 są inne czujniki temp. cieczy chłodzącej.

Jedź najlepiej na komputer, wymienisz później co trzeba i będzie problem z głowy. Jeżeli komp nic nie wykaże to wtedy będziemy sie martwić i opiszesz dokładnie co się dzieje z tymi obrotami. Pozdrawiam

http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg