Skocz do zawartości

Kupno E36 320 Coupe - pomoc dla nowicjusza - kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hmm ja jak sobie szukałem to coś takiego

1. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3186241

-sprowadzona, to trochę kiepsko, ale stan można określić podczas oglądania

-przebieg na pewno kręcony

-no i bez zbędnych przeróbek

Jak dla mnie to w tym cos z cena jest nie tak. Bo za bmw z takim wyp. i z 1997 roku to cos mało sobie gość zaspiewał ale to tylko moje zdanie. :)

Opublikowano

Witam

Do Stargardu nie pojechałem, pojechałem za to do Katowic i oto co znalazłem :

http://allegro.pl/show_item.php?item=223478665

Auto obejrzałem, wygląda naprawdę interesująco i są dwie opcje :

albo faktycznie jest w takim rewelacyjnym stanie albo jest tak dobrze "zrobione". Miałem to zweryfikować za pomocą mechanika i zakładu diagnostycznego, a także salonu BMW (właściciel na wszystko się zgadza) w sobotę z samego rana, jednak jak to w życiu bywa los potrafi płatać figle. Finalnie, o ile w piątek wieczorem byłem zdecydowany na kupno autka w przypadku pozytywnych oględzin w dniu następnym, o tyle w sobotę rano musiałem z wszystkiego zrezygnować ;/.

Dostałem kopa w dupe, ale to tylko zmobilizowało mnie i na 100% kupie Bawarię chociaż w późniejszym terminie :/.

Piszę tu o tym dla tych wszystkich, którzy są ma kupnie auta bo tą sztuką warto się zainteresować.

Pozdrawiam

Opublikowano
No właśnie z autem wszystko było ok (nie wiem dokładnie bo już nie udało mi się pojechać ze znajomym mechanikiem itd.), ale jak na wstępne godzinne oględziny to wyglądało rewelacyjnie i jeździło fajnie. Silnik pracował równo. Nie kupiłem z przyczyn osobistych, jak pech to pech, ale mówi się trudno. Dlatego piszę tu o autku bo może ktoś chce kupić :). Chociaż żal mi jak cholera. Życie.