Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam dylemat ,widziałem fajną beemke ,prawie jestem zdecydowany na zakup ale ..... gościu umył komorę silnika ,i tak sie zastanawiam bo nadkola wewnętrzne od strony silnika nie wyglądają jak oryginalne zgrzewane a raczej spawane tzn tak mi sie wydaje bo owe łącza posiadają jakby kręgu rozmazanej pasty Rolling Eyes (kurde nie da się tego opisać)

coś mi sie wydaje że była bita z przodu :/

dizers

Opublikowano
Jak cie dobrze zrozumiałem to na tych właśnie łączeniach w oryginale jest jakby rozmazana pasta. Cięzko tak stwierdzic po samym opisie. Zebys chociaz podal co to za bumka bo w niektorych kielichy byly malowane samym matem a potem jak są bite i robione to lakiernicy malują tym czym juz lecą calosc i można odróżnić. To że umył może swiadczyć o oryginalności kielichów bo po co by mył skoro wtedy lepiej widać. Natomiast mogło być trochę wycieków i je spłukał. Najlepeij podjechać z kimś kto się zna bo z netu ciężko pomóc a już bez zdjęcia to kataklizm
Opublikowano
Jak cie dobrze zrozumiałem to na tych właśnie łączeniach w oryginale jest jakby rozmazana pasta. Cięzko tak stwierdzic po samym opisie. Zebys chociaz podal co to za bumka bo w niektorych kielichy byly malowane samym matem a potem jak są bite i robione to lakiernicy malują tym czym juz lecą calosc i można odróżnić. To że umył może swiadczyć o oryginalności kielichów bo po co by mył skoro wtedy lepiej widać. Natomiast mogło być trochę wycieków i je spłukał. Najlepeij podjechać z kimś kto się zna bo z netu ciężko pomóc a już bez zdjęcia to kataklizm

chodzi oto że bracik ma beemke e36 i ma jakby zgrzewane ,a ta którą chce to ma jakby z rozmazane z pasty a po za tym to komora przejechana matem

Opublikowano

ty się rozpisujesz o jakimś kleju czy kicie na podłużnicach a auto mogło leżeć na dachu lub załapało banana

nie wiem dlaczego zawsze ludzie doktoryzują się zaglądając na podłużnice - gdzie najgorszym uszkodzeniem dla auta jest uszkodzenie boczne w słupek B lub prostopadłe tylnie

jak był uderzony przód to ktoś mógł na salonie kupić nowe podłużnice i je na nowo wstawić , nawet dach jest do kupienia - też nie poznasz

jak przodzik oberwał to najwyżej lampka będzie krzywo zamocowana

ty lepiej patrz na takie detale jak łapy zawieszenia silnika, czy drążki kierownicze czy wahacze lub amortyzatory nie są krzywe

a nie czy ktoś miał pistolet do mazania kleju - czy farbka jest żółta czy pomarańczowa :naughty:

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658