Skocz do zawartości

tylnie głośniki w sedanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam Mam taki problem ze kupiłem sobie niedawno bmw E-36 sedan i w nim był kiedyś zamontowany wzmacniacz i głośniki tylnie są odłączone i nie wiem gdzie znajdują sie kable do podłączenia tych głośników ponieważ chce sobie podłączyć dopóki nie znajdę wzmacniacza. Jak mógłby ktoś nawet dołączyć jakaś fotke bo tam tylko znajdują sie kable do wzmacniacza za wszelką pomoc z góry dzieki
Opublikowano
Jeśli poprzedni właściciel ich nie odciął to poszukałbym w bagażniku w okolicach głośników - może schował je pod tapicerke bagażnika by sie nie walały.....
Opublikowano
witam wejdz do auta na tył, zdejmij maskownice głosnikow i tam powinne beć przewody jak sie nie mylę masz tam gośniki noki
Opublikowano
ewentualnie zdejmij boczek kanapy tylnej tam idzie wiazka calka kabli od szyby, anten itd............lewa tylna strona( sam boczek od przy drzwiach)
Opublikowano
  • Autor
zdjąłem te maskownice z tylnych głośników i były do jednego i drugiego głośnika taka dziwna złączka z 4 kablami ale ona nigdzie nie pasuje i jednak mam głośniki infinity kurde nie wiedziałem ze takie coś może sprawić tyle problemu