Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WitAM,

na ostatnim wakacyjnym wyjezdzie przez wlasna głupote pękła mi przednia szyba na wysokości lusterka wstecznego ...

i teraz mam pytanie gdzie najlepiej i najtaniej moge ją wymienic??

i gdzie najtaniej moge nabyc przednią szybe do BMW 316 COMPACT??

czy ktoś z was mial podobny problem??

pozdrawiam

Opublikowano
Każdy ci będzie polecał swojego znajomego to wiadomo. Nie napisales z jakiego regionu jestes. Jesli Wola, Bemowo, Jelonki itp to polecam Ci zakład przy ul.Połczyńskiej (chyba 75). Jadąc od strony Poznania mijasz Lazurową i po prawej stronie za komisem samochodowym masz auto-szyby. chlopaki tam sie uwijaja a nawet jak jest mozliwosc to ci skleją szybę zalezy jak duze jest pękniecie. Jak bedziesz chciał tel to napisz na PW
Opublikowano
Witaj ja wymieniałem przednią szybę koszt wymiany to 300zł z wstawieniem,nie tak strasznie,myślę że ceny i u ciebie są podobne,
Opublikowano

Kup ubezpieczenie w link4 z ubezpieczeniem szyb, wywal wieczorem cegłówką i zgłoś na smerfy, link wstawia oryginał (wszystkim zajmuja się oni) :) - to raczej tak półżartem....

Ja zrobiłem trochę prościej - pojechałem do pilkingtona (szyszkowa 43) kupiłem szybę i montował mi znajomek. Wyszło 250 zł (wszyscy krzyczeli za taką szybkę z montażem 400). Na szyskowej jest centrala pilkingtona, mają prawie do wszystkiego na stanie (ew na 2 dzień) i ceny naprawdę niskie.

Pozdro