Skocz do zawartości

Co myslicie o tej coupe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zdjeciach widac, ze samochod ... istnieje w przyrodzie, i tyle.

Trzeba by pojechac i obejrzec na miejscu. Ja na pewno zdjalbym brewki z przednich swiatel.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
pri koupi is je nejdulezitejsi dat pozor na stav motoru,je to silne auto a motor byva hodne vyhoneny. je to jen 4 valec a ten toho tolik nesnese jako 6ti val. muze byt krasny jak chce,ale oprava jakekoliv casti motoru u is je hodne draha!!! :cool2:
Opublikowano
  • Autor

Bylem i widzialem :mrgreen:

Auto ogolnie cacy, wlasciciel policjant :jawdrop: sprzedaje je bo sie mu rodzina powiekszyla i trudno ladowac dzieciaka do coupe.

Jedyny mankament to uwalone visco wentylatora. Silnik pracuje ladnie, cicho i rowno, jest suchy, jedynie boje sie ze auto moglo zostac przegrzane... Silnik nie dymi. brak sladow plynu w oleju.

Jak myslicie warto go brac?

Opublikowano

Z tym przegrzaniem, to nawet gdyby wisco bylo sprawne, to i tak nie wiadomo, czy ktos go kiedys nie przegrzal.

Jezeli nie ma sladow napraw blacharskich, samochod jest sztywny, samochod wkreca sie rownomiernie w calym zakresie obrotow az do odciecia i nie widac zadnych podejrzanych symptomow przegrzania, to ja bym sie nie przejmowal.

Upirveliky ma racje, co 6 cylindrow, to 6. Ale M42 to bardzo fajny silnik, nawet obecnie.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
  • Autor
Z tym przegrzaniem, to nawet gdyby wisco bylo sprawne, to i tak nie wiadomo, czy ktos go kiedys nie przegrzal.

Jezeli nie ma sladow napraw blacharskich, samochod jest sztywny, samochod wkreca sie rownomiernie w calym zakresie obrotow az do odciecia i nie widac zadnych podejrzanych symptomow przegrzania, to ja bym sie nie przejmowal.

Upirveliky ma racje, co 6 cylindrow, to 6. Ale M42 to bardzo fajny silnik, nawet obecnie.

Mam 320 i wiem jak jezdzi sie z 6 garami, auto ma byc dla mojej narzeczonej. Samochod trzma sie drogi lepiej jak moj bo u mnie amorki sa wyswiechtane, podluznice w isce sa cale, ladnie ciagnie w calym zakresie obrotow. Mysle ze sie zdecyduje na nia :8)

Opublikowano

brewki sa ale na innym zdjeciu ich nie ma

na pierwszy rzut oka auto wyglada fajnie

POZDRAWIAM !!!