Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ktorzy tu zajrzeli.

Chcialbym odnowic polaczenie tylnej osi z silnikiem, wszystkoooo. Skrzynia, dyfer, krzyzaki itp itd. I z tym moja prosba o wypisanie wszystkich elementow eksploatacyjnych. Z kosztami sie pozniej policze i zobacze jak to wyjdzie. Ma byc igla :lol: :lol: :lol: , zero pukania, stukania itp

Za wszystkie informacje o czesciach i ewentualnych kosztach wielkie dzieki :modlitwa: . Licze na Wasza wyobraznie co tam moze siedziec

A pozniej sie pochwale jak to wyjdzie :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
i co stary wszyscy cie olali na to wygląda, na szczęście auto już ci biega więc pochwal sie na forum
Opublikowano

Nigdy tego jeszcze nie robiłem ale jak chcesz wszystkie części po numerze katalogowym to polecam..

http://www.realoem.com/bmw/select.do

Wybierasz model rok produkcji itp potem troszkę angielskiego i już jest jak na dłoni (nie wiem jak tam u Ciebie z językami obcymi ale rysuneczki sa także metodą prób i błędów też można dyfer znaleźć ;d)

pozdrawiam

Opublikowano

zadałes trochę ogólne pytanie - dlatego pewnie nikt się nie podjął odpowiedzi - co konkretnie chcesz wymienić?

kolega Dresik podał Ci adres do stronki, na której wszystko, a w szczególności numery części, na podstawie których złożysz zamówienie w każdym sklepie motoryzacyjnym, do którego warto sie udać

napisz co chcesz wymienić - oczywiście to Twoje auto i Twoje pieniądze, ale może nie warto ich wydawać na darmo

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

Tu pisalem o problemie ktory mnie denerwuje

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=56146&highlight=

i w ciaz nie wiem co to jest. Jut dostaje furii bo z reguly likwidowalem usterki badz tez odglosy drazniace mnie i wartosc mojej e36 jest zblizona do e39 ale ma byc igla. Jesli sie orientujesz w temacie to plizzzz

pozdro