Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...hmmm rozpalajac na gazie :mad2: :mad2: :mad2: swoja 320i z rana zapomnialem przezucic na benzyne no i krece krece krece i tyle niby bateria padla a wcale tak nie bylo teraz jak chce zapalic przekrecam kluczykiem a rozrusznik ani dychu tylko pyk pyk teraz nawet zadnego glosu nie da a wiem ze akumulator 100% dobry .....czy to cos powaznego ..???????? pozdrawiam
Opublikowano
hhehe okazalo sie ze rozrusznikkkk podnosze maske patrze nie noooo jak oni to wszystko robia ze w bmkach jest taki trudnu dostep do wszystkiego nawet to jak odkrecic rozrusznikkkkk .....no ale jakos trzeba sie potrudzic i bedzie
Opublikowano
hehehh spoxxx zakupiłem rozrusznik od 316 fakt z sciagnieciem i załozeniem rozrusznika zeszło chwile ale odpaliła od razuuu ......naprawde innego auta nie chce ja BMW :P :P :P :P :lol: :P :D
Opublikowano
ciekaw jestem co ty na tym gazie rozpalales??
liczy się tylko aby wsiąść i jechać a czy to ważne gdzie!!! ważne czym (BMW)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przypominasz mi historie z mojej ex pracy w serwisie wózków widłowych - chłopaki mnie wezwali bo rozrusznik sie zepsuł , po przybyciu na miejsce stwierdziłem przebieg wypadków: najpierw skończyło się paliwo potem po bezusilnym kręceniu bateria a na koniec skapitulował rozrusznik gdy chłopaki przedłużaczem podali mu prądu z gniazdka - szczery autentyk, chłopaki na szczęście to nie polacy, a najgorsze było to , że nie miałem ze sobą benzyny :(
Opublikowano
nie mam zielonego pojecia co jej sie stało ze tak kreciło po prostu ......jak wykrecilem rozrusznik rozsypał sie a mechanik powiedział ze to eksplatacja...proste i pozamiatane