Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chłopaki pomóżcie co to za błąd z CS 6.1

Znalazło go w module Instrument cluster---8c power supply term.

Po tłumaczeniu-zasilanie energią, nośnik prądu, zasilacz, źródło energii(ale czego)

Czy to może mieć coś wspólnego z cegiełkami od oleju,bo mam już od wymiany 4tys.i nie zgasła żadna.

Znalazłem jeden post na ten temat,ale nic ciekawego tam nie ma.

Proszę o wszelkie pomysły.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moje spostrzeżenia na dziś są takie-INSTRUMENT CLUSTER,to zestaw wskazników czy tak?,jeżeli tak to czy w E39 są te słynne bateryjki ?.Może to naprawdę to ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dajan a może coś na temat tego przeklętego błędu,kurcze u mnie musi być zawsze igła a tu coś takiego.
Opublikowano

no niestety nie pomoge bo moja BeeMa NIE MA BŁĘDÓW !!!!!!

hi hi hi nie jest w idealnym stanie tylko wyświetlacz nie wyświetla PIXELI więc tylko słysza "ping" a reszta się domyślom

koledzy pewnie wiedzą co twojej dolega ale te tematy są poruszane prawie dziennie więc nie chce się na nie odpisywać

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja pixele jeszcze mam :) ,ciekawe jak długo :( .U mnie tez ok,ale ten błąd jest bardzo wkurzający :twisted: chociaż nic się nie dzieje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem przerwa w zasilaniu zegarów. (mogła być chwilowa ale błąd się zapisał)

Tylko że błąd po skasowaniu powraca :( .