Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki, co myslicie o tej listwie wtryskiwaczy? Ja to nie obyty jestem w silnikach ( jeszcze..heh) ale moze, mozna cos wywnioskowac z tego zdjecia ponizej,np. czy warto je zakupic. Bo potrzebny jest mi wtryskiwacz,a ta cena nie jest zła. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie.

Pozdro!

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.robert69.republika.pl/wtryski2.JPG

Opublikowano
hm! jak go sprawdzisz? czy dobry -tak to na kompie ci wykaże-nie wiem czy to dobry pomysł w ciemno kupować,myśle ze choć ten sam silnik masz? pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Z tego zdjęcia można co najwyżej wywnioskować ze ta listwa istnieje. trzeba by ją zobaczyć czy nie ma uszkodzeń mechanicznych można zmierzyć rezystancje czy jest prawidłowa. Jeśłi potrzebujesz jeden wtryskiwacz to kup jeden na allegro 20-30zł gość z Brzeska woj.małopolskie miał cały pojemnik wtrysków z rozbiórek nick allegro piotrj18
Opublikowano

Tak jerzy, mam ten sam silnik:P Heh, takie rzeczy jeszcze łapie z mechaniki, w powazniejszych sie dopiero gubie;-)

Dzieki Pinczer za info o tym gościu;-)

Pozdro chłopaki;)!

Opublikowano
pinczer swiat jest mały chyba od niego kupowałem głowice ,nie pamietam nazwy allegro ale ,glowy nie dam uciąc-tylko powiem tak, utargowałem na 950 pln, kompletną DO ZAŁOŻENIA ale nos mi mówił. sprawdz, i owszem nie była peknięta ale gosciu w Dębicy powiedział wszystkie gumki do wymiany i bodajze dwa zawory trzymały, a zapierał sie ze gotowa do załozenia-oprócz planowania-trochę nie w porzo no ale przynajmniej sie trzyma -nie pęka-skoro ma takie tanie wtryski to mozna zrobić to-to i kupic np. 4 i którys musi byc poprawny-tyle pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz