Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze lamp do E36 sedan zielony butelka metalic :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Stalo sie co sie stalo pierniczony kamyk i szklo pekniete od lampy bosha Plastiki w srodku popalone i tu mam pytanie Dostalem dzisiaj propozycje za lampy zkw podobno stan igla 400zl Jak dobrze pojdzie to moze i cos przytarguje Co myslicie ? Warto ? DOdam, ze mam zwykle lampy i slyszalem rozne opinie o soczewkach Bardzo prosze o pomoc
Opublikowano

moze zaproponuj koledze wybor soczewek.. bo jak ja sam szukalem na allegro jest ich masa.. i niesposob sie zdecydowac i kupic te o optymalnej cenie i dobrej jakosci.a pisza ze np depo sa nieszczelne.. itd

niesposob wybrac... sam chetnie sie czegos dowiem.

pozdrawiam

Opublikowano
Zapytalem o ZKW czy warto w cenie 400zl ? 2 szt stan bdb Nie chce wydawa na lampy po 700zl Niedawno pisalem o depo i uslyszalem ze sa kiepskiej jakosci JAk z jakoscia ZKW ?
Opublikowano
Ja mam ZKW i to są też oryginalne lampy BMW.Zależy od rocznika i modelu to 3 firmy szły: ZKW,BOSH,Hella.Bardzo dobra cena jeśli za 2szt.dobre ,bo po 250zł zazwyczaj szt. chodzi.