Skocz do zawartości

Szukam telefonu...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Na początek pierwszego posta:

WITAM WSZYSTKICH :)

mam do was pytania, jestem zadowolonym posiadaczem E39 i w podłokietniku mam miejsce na telefon, ale jak widać poprzedniemu właścicielowi się on spodobał i ja już nie mam....

Szukałem w różnych miejscach co to może być za telefon ale każdy mówił mi coś innego...

Dlatego mam pytanie do was... na jaki telefon tam jest miejsce...

oto zdjęcia podłokietnika:

%5B600%3A480%5Dhttp%3A//www.imobilne.pl/bmw_telefon/bmw1.jpg

%5B600%3A480%5Dhttp%3A//www.imobilne.pl/bmw_telefon/bmw2.jpg

z góry dziękuje za opowiedzieć.

Pozdro dla wszystkich

Opublikowano
Zdecydowanie miales tam Motorole V50
Opublikowano
Na pewno byłz antenką
Wczoraj , dzisiaj , jutro BMW
Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie :)

Mam jeszcze jedno pytanie czy tam może podejść tylko V50 czy jest możliwość umieszczenia innego modelu np. V60 itp? Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam raz jeszcze, mam jeszcze jedno pytanie, bo kule byłem na giełdzie za V50 i nie było ale gościu dał mi V51 i jak podłączyłem to komputer zaczął WIDZIEĆ TELEFON, wiec wiedziałem że w samochodzie jest wszystko OK, no ale nie kupiłem tej V51 bo szukałem V50, a teraz jak już mam V50 to w momencie podpięcia jej do kabelka nic sie nie dzieje...

Czy to możliwe aby w moim aucie było to na V51 a nie na V50 ? Pozdrawiam

Opublikowano
tam masz V50 V51 również pasuje. Z tym ze pewnie nie będzie w pełni ani jedna ani druga w pełni funkcjonowała gdyz z tego co pamiętam BMW zamawiała w motoroli telefony z softem dedykowanym specjalnie pod bmw. Mozna to było poznać choć by po tym ze pokazywało się logo BMW na wyświetlaczu telefonu oraz było zmienione menu
Opublikowano
  • Autor

Dobry wieczór...

No i już mam V50 udało mi się dostać czarny model :D pasuje w sam raz...

tylko teraz mam taki problem, jak juz kiedyś pisałem jak miałem na chwilę V51 to od razu widział PHONE i bylo ok, teraz po tygodniu dostałem V50 wpinam i cisza... cisza... zero reakcji ... no wiec ide z powrotem do znajomego po V51 i kule teraz cisza... a tydzień temu jeszcze działało...

Panowie czego to może być wina?

Pozdrawiam