Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Na początek pierwszego posta:

WITAM WSZYSTKICH :)

mam do was pytania, jestem zadowolonym posiadaczem E39 i w podłokietniku mam miejsce na telefon, ale jak widać poprzedniemu właścicielowi się on spodobał i ja już nie mam....

Szukałem w różnych miejscach co to może być za telefon ale każdy mówił mi coś innego...

Dlatego mam pytanie do was... na jaki telefon tam jest miejsce...

oto zdjęcia podłokietnika:

%5B600%3A480%5Dhttp%3A//www.imobilne.pl/bmw_telefon/bmw1.jpg

%5B600%3A480%5Dhttp%3A//www.imobilne.pl/bmw_telefon/bmw2.jpg

z góry dziękuje za opowiedzieć.

Pozdro dla wszystkich

Opublikowano

Witam ponownie :)

Mam jeszcze jedno pytanie czy tam może podejść tylko V50 czy jest możliwość umieszczenia innego modelu np. V60 itp? Pozdrawiam

Opublikowano

Witam raz jeszcze, mam jeszcze jedno pytanie, bo kule byłem na giełdzie za V50 i nie było ale gościu dał mi V51 i jak podłączyłem to komputer zaczął WIDZIEĆ TELEFON, wiec wiedziałem że w samochodzie jest wszystko OK, no ale nie kupiłem tej V51 bo szukałem V50, a teraz jak już mam V50 to w momencie podpięcia jej do kabelka nic sie nie dzieje...

Czy to możliwe aby w moim aucie było to na V51 a nie na V50 ? Pozdrawiam

Opublikowano
tam masz V50 V51 również pasuje. Z tym ze pewnie nie będzie w pełni ani jedna ani druga w pełni funkcjonowała gdyz z tego co pamiętam BMW zamawiała w motoroli telefony z softem dedykowanym specjalnie pod bmw. Mozna to było poznać choć by po tym ze pokazywało się logo BMW na wyświetlaczu telefonu oraz było zmienione menu
Opublikowano

Dobry wieczór...

No i już mam V50 udało mi się dostać czarny model :D pasuje w sam raz...

tylko teraz mam taki problem, jak juz kiedyś pisałem jak miałem na chwilę V51 to od razu widział PHONE i bylo ok, teraz po tygodniu dostałem V50 wpinam i cisza... cisza... zero reakcji ... no wiec ide z powrotem do znajomego po V51 i kule teraz cisza... a tydzień temu jeszcze działało...

Panowie czego to może być wina?

Pozdrawiam