Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem chyba wszystkie posty na forum dotyczące amortyzatorów z przodu ale niema w nich rozwiazania mojego problemu. :(

Problem wygląda tak.

Moja bunia jest wedłóg VIN-u 12/1991 amortyzatory z przodu chcę wymianić ale tu jest problem bo nie wiem jakie mam kupić. Mam co jest dziwne krutki łącznik stabilizatora a amortyzatory BOGE 32-875-A i 32-876-A według tej strony http://webcat.zftrading.de/index.asp?SPR=19 są to amortyzatory do samochodąw z rocznika od 09/91 do 05/92 czyli jakaś przejściówka bo jak je dokładnie ogladałem to nigdzie nie mają mocowania na dłógi łącznik a poza tym tam jest napisane że to "dla pojazdów z podwyższonym dop. obciążeniem osi". Wedłóg tej strony numer części bmw to 31 31 1 090 203 i 31 31 1 090 204 a odpowiedniki ich to bilstein VNE-4415/6. Pytanie jest co mam założyć czy VNE-4415/6 czy VNE-4419/20 bede wymieniał wszystko razem z górnym mocowaniem a nie mam dłógiego łacznika . Może ktoś już cos takiego robił. Proszę o pomoc :modlitwa:

Opublikowano
Podłączam się pod temat moje bmw wg VIN wychodzi ze jest z 01.92 ma krótki łacznik stabilizatora już zamówiłem amorki bilsteina z końcówka 19 i 20 mają przyjść jutro mam nadzieje że bedzie pasowało wsio :roll2: jak myślicie :?:

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano
Wochu01 jakie miałeś stare amortyzatory i czy będziesz wymieniał górne mocowanie. Daj znać czy jakieś problemy przy i po wymianie i czy samochód nie stoi wyżej albo niżej.