Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukałem tydzień czasu warsztatu prostującego felgi, niestety albo "przyjedź pan za dwa tygodnie bo sezon urlopowy" albo koszt w granicach 100 zeta od sztuki, aże w sierpniu kroi mi się dłuższa trasa więc lekka desperacja. Na serwisie opon dostałem namiar na goscia w Żorach (koło Rybnika) dzwonie do gościa i mówie, że mam trzy fele do prostowania a nie mam kół na zamiane, a koleś mi na to żebym przyjechał to mi to na miejscu zrobi, jeszcze pytam o cenę i tu zdziwko 60 zeta+ demontaż/montaż/wyważenie 10 zeta. Więc jadę do Żor na ul. Kościuszki 14 i mówię że bardzo mi zależy żeby mi zrobił choć dwie przednie a tylne chociaż sprawdził, kazał mi przyjść za godzinę :jawdrop: . Poszedłem na rynek zjadłem placek po węgiersku połaziłem po sklepach i po godzinie na warsztat, koleś zrobił trzy fele w godzinę z hakiem i skasował mnie 210 zeta, więc opłacało ni się jechać 35 km w jedną stronę poczekać godzinę i jeszcze na tym wywszedłem do przodu jakbym miał robić w Gliwicach. Więc reasumując panowie z okolic jeśli macie problem z felami to polecam ten zakład, mały skromny w podwórku ale koleś pożądna firma. Jak ktoś chce nr tel do niego to pisać do mnie na GG 5211113
Opublikowano
Jak pojezdzisz kilka tygodni,to napisz czy są jeszcze proste :mrgreen:

No to bardziej będzie chyba kwestia mojej jazdy i stanu dróg a nie roboty gościa. tak sądze :mrgreen:

Opublikowano
Słyszałem o tym gościu z ŻOR, i ludzie go chwala właśnie za to że jest tani i szybki sam się do niego wybieram z moimi 2 felgami.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
ja pracuje w serwisie ogumienia w bialymstoku na ulicy uroczej i rowniez prostujemy felgi - srednia cena stalowe 35zł szt. (cena z montażem i wywazeniem) a aluminiowe od 45zł + w zależności jak mocno jest krzywa, cena rowniez z montażem i wyważeniem, zapraszam , robimy tez na poczekaniu ;) zapraszam
Opublikowano
a wiekszosc firm garazowych :shock: prostujacych uzywa i tak - TOKARKI :shock:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
moze i wiekszosc stosuje tokarki ,ale u mnie w firmie nigdy nie prostowalismy tokarka, bo to nie ma senu ,felga jak ma bicie lub jest skoszona wiadomo ze tokarka sie jej nie wyprostuje, do tego sluzy specjana maszyna wyposazona w silowniki. %5B584%3A480%5Dhttp%3A//www.opony.com.pl/foto/ogloszenia/40002_K-MAK.JPG