Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

magnetyzery to ......

nie kupuje sie tego badziewia...

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Ja mam 6. Po jednym na każdy cylinder. Polecam też płytę CD powiesić sobie na lusterku.

A tak na poważnie, jeśli spalanie masz nie w normie, to zacznij od wymiany podstawowych elementów eksploatacyjnych typu filtry, przepływomierz, świece, ewentualnie sonda.

Opublikowano
ok dzieki za odpowiedzi spalanie jest w miare ok na trasie ok 13 l gazu a w miescie ok 17 :? to moje pierwsze bmw a pytałem bo czesto na necie spotkałem opinie ze one działaja ale tak własnie myslałem

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano

Hmm... to trochę sporo, choć oczywiście dużo zależy od tego jak się jeździ. Mój 530i pali mi poniżej 9l przy spokojnej jeździe w trasie (tempomat ustawiony na ok. 120km/h), 12l w mieście, NoPb98. Przy bardziej sportowej jeździe spali tyle co i Tobie. :)

Pozdr.

Opublikowano
na trasie przy normalnej jezdzie spalił 11 l ale max 120 bo w szwecji mandaty drogie :shock: a przy szybszej jezdzie troche wiecej a po drugie był dosc obciazony polskie browary i te sprawy :twisted2: ale nie narzekam miałem mondeo 2.0 i brał 10 a tu 2 garczki wiecej wiec co zrobic

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano
Przy 120 w trasie mój spala8-8,5 litra ( z tym że benzyny bo nie mam gazu) 11 pije mi w zimie jak jest ślisko dlatego Twoje spalanie chyba jest trochę za duże i zacząłbym szukać przyczyn nie czepiajac się magicznych urządzonek i ulepszaczy.