Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Soki ze pisze jeszcze raz to samo ale naprawde nikt nie wie co to jest. Pomóżcie jeżeli ktoś wie. Dodam że auto czasami przerywa i wtedy to wyskakuje.
Opublikowano
Zmień sobie język na kompie na niemiecki lub angielski, włoskiego nikt nie rozumie i Ty chyba też :)
Opublikowano
ok tylko jak go zmienić. Wszystkie komynikaty po włosku znam i ten też chodzi w wolnym tłumaczeniu o niewłaściwy wtrysk. tylko czy to jest związane z pompą, wtryskiem teryjącym czy może woda w paliwie bo to się dzieje czasami.
Opublikowano
czyli prawdopodobnie szwankuje mi wtrysk sterujący czy coś bardziej związane z pompą dodam ze mam mokro koło wtrysku sterującego. a z paleniem an ciepło to jakieś 3 sek musze kręcić
Opublikowano
niech mi ktoś pomoże :modlitwa: . Tak jak pisałem wcześniej czasami szarpie samochodem ale to czasami i później znowu spokój jakis czas i to się powtarza. wtedy właśnie wyskakuje imp.iniezione. ogólnie przyspieszenie ok moc ok, a ostatnio miałem tak ze kilka razy zrobił tak ze jakby miał zgasnąc i załapał znowu . i tak par razy. Jużsam nie wiem czy to paliwo - wymieniałem pompkę w baku może gdzieś sę powietrze dostaje , może jest to wina zatkanego sitka przy pompce bo w orginale nie miałem sitka przy pompce tylko w tej nowej jest takie drobniutkie. już sam nie wiem co to może być.
Opublikowano
chyba znalazłem rozwiązanie. dzisiaj otwarłm maskę przyglądam się pompie a tam kapie sobie ropka spod korka co jest na dole pompy przykęcany da dwie śrubki. tam jest uszczelka i to ona prawdopodobnie poszła. Dzisiaj się za to biorę i zobaczymy co będzie