Skocz do zawartości

IMP.INIEZIONE co to za komunikat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Soki ze pisze jeszcze raz to samo ale naprawde nikt nie wie co to jest. Pomóżcie jeżeli ktoś wie. Dodam że auto czasami przerywa i wtedy to wyskakuje.
Opublikowano
Zmień sobie język na kompie na niemiecki lub angielski, włoskiego nikt nie rozumie i Ty chyba też :)
Opublikowano
  • Autor
ok tylko jak go zmienić. Wszystkie komynikaty po włosku znam i ten też chodzi w wolnym tłumaczeniu o niewłaściwy wtrysk. tylko czy to jest związane z pompą, wtryskiem teryjącym czy może woda w paliwie bo to się dzieje czasami.
Opublikowano
  • Autor
czyli prawdopodobnie szwankuje mi wtrysk sterujący czy coś bardziej związane z pompą dodam ze mam mokro koło wtrysku sterującego. a z paleniem an ciepło to jakieś 3 sek musze kręcić
Opublikowano
  • Autor
niech mi ktoś pomoże :modlitwa: . Tak jak pisałem wcześniej czasami szarpie samochodem ale to czasami i później znowu spokój jakis czas i to się powtarza. wtedy właśnie wyskakuje imp.iniezione. ogólnie przyspieszenie ok moc ok, a ostatnio miałem tak ze kilka razy zrobił tak ze jakby miał zgasnąc i załapał znowu . i tak par razy. Jużsam nie wiem czy to paliwo - wymieniałem pompkę w baku może gdzieś sę powietrze dostaje , może jest to wina zatkanego sitka przy pompce bo w orginale nie miałem sitka przy pompce tylko w tej nowej jest takie drobniutkie. już sam nie wiem co to może być.
Opublikowano
  • Autor
chyba znalazłem rozwiązanie. dzisiaj otwarłm maskę przyglądam się pompie a tam kapie sobie ropka spod korka co jest na dole pompy przykęcany da dwie śrubki. tam jest uszczelka i to ona prawdopodobnie poszła. Dzisiaj się za to biorę i zobaczymy co będzie