Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie potrzebuję info jak można taki problem załatwić. W ASO powiedzieli, że zepsuła się maglownica i nowa bedzie kosztowała 4900 PLN (!) Ze wzgledu na cenę ta opcja odpada.

Potrzbuję jakiś warsztat nie za drogi, ale tez nie jakiś dziadowski. I do tego: czy mozna kupić taniej nową maglownicę, czy trzeba kupować używaną? A jeżeli uzywaną to jak sprawdzić czy to ta której potrzbuję i czy jest zepsuta??

Plz help :)

Opublikowano

w polecanych warsztatach jest telefon do Marcina znanego jako Baur - koleś prowadzi warsztat i specjalizuje się w beemkach - co prawda od jakiegoś czasu nie załatwia już wszystkich spraw "od ręki", ale to głównie dlatego, że jest niedrogi i na prawde ogarnia temat, więc nie siedzi z założonymi ręcami

na pewno Ci pomoże

BTW - fajny swapik :cool2:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

Siemanko

ja kupilem maglownice za 300zl i za sprawdzenie dalem 60zl.Gosciu co sprawdza maglownice miesci sie w starej miłosnej.Wiec kup na allegro od osoby ktora daje gwarancje rozruchową i oddaj do sprawdzenia i tak chyba bedzie najlepiej

Opublikowano
Siemanko

ja kupilem maglownice za 300zl i za sprawdzenie dalem 60zl.Gosciu co sprawdza maglownice miesci sie w starej miłosnej.Wiec kup na allegro od osoby ktora daje gwarancje rozruchową i oddaj do sprawdzenia i tak chyba bedzie najlepiej

Kupiłeś na allegro i zawiozłeś do tego gościa do Miłosnej samą maglownicę, tak ją mogą sprawdzić? Możesz dać namiar na tego gościa w Miłosnej? Na allegro kupiłeś od kogoś kto akurat sprzedawał? Nie ma kogoś/jakiejs firmy która by sprzedawała maglownice w większych ilościach?

PioterW: jateż jestem z Otwocka :) Może wiesz gdzie to w Otwocku łatwo załatwić ?

Pozdro.

Opublikowano
Siemanko

Kupiłeś na allegro i zawiozłeś do tego gościa do Miłosnej samą maglownicę, tak ją mogą sprawdzić? Możesz dać namiar na tego gościa w Miłosnej? Na allegro kupiłeś od kogoś kto akurat sprzedawał? Nie ma kogoś/jakiejs firmy która by sprzedawała maglownice w większych ilościach?

PioterW: jateż jestem z Otwocka :) Może wiesz gdzie to w Otwocku łatwo załatwić ?

Pozdro.

w otwocku spróbuj u Barankiewicza może jesze taką mają

Opublikowano
503333830- numer do goscia co sprawdza oraz regeneruje maglownice.Pare osób znajomych u niego robiło nie było zadnych problemów.Jako jedyny nie regeneruje w ciaga jednego dnia tylko zajmuje mu to 3 dni
  • 5 lat później...