Skocz do zawartości

co z telefonem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W samochodzie jest telefon fabryczny chyba- o taki: http://miffy.w.interia.pl/tel.jpg

Jest mi on do niczego niepotrzebny i chcę sie go pozbyć :twisted: No i pytanie: co trzeba wymontować, by zestaw był użyteczny dla kogoś? Czy w ogóle warto próbować to sprzedać?

Opublikowano
  • Autor

No chciałabym sie go pozbyć tylko najpierw muszę się zorientować, co mam wymontować, by zestaw był kompletny. Tam idzie jeszcze taki kabelek, ten od zasilania i czegoś jeszcze. Dodatkowo antena jest na dachu taka malutka od tego zestawu i nie wiem czy to tez należy do zestawu czy jest tam na stałe itp itd. No i oczywiście za jaką cenę mogę to upchnąć, by nie wygłupić sie w żadna stronę :worried:

Telefon jest chyba na jakieś większe karty czy cuś, bo zwykła mała tam nie pasuje ;)

Opublikowano
jak kupujesz telefon/kartę, to ona jest wyłamywana z większej - takiej w formacie karty kredytowej - jak chcesz taką wsadić do telefonu, to musisz się zgłosić do swojego operatora żeby Ci wydał drugą, bądź kup sobie starter do dowolnego pre-paid'a i powinno działać - chyba, że masz simlocka, to wtedy nie do dowolnego

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
  • Autor
A czy da rade małą kartę przykleić (np taśmą klejącą :lol: ) w miejsce styków? powinno działać? Przyznam, że próbowałam ale nie szło z większym naciskiem na to, że ciężko było ją dokładnie przypasować i nie wiem, czy sobie odpuścić czy próbować w ten sposób :)
Opublikowano
Ja antenę mam na przedniej szybie, kabelek dochodzi od niej do konsoli przy lewarku zmiany biegów. Nie wiem jak jest z tym zasilaniem? Masz osobny jakiś kabel? Czy jak? No i ja bym był zainteresowany całym zestawem bez anteny.