Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jaka jest realna, akceptowalna cena tds touringa z tego rocznika, bo w ogłoszeniach widzę rozpiętość od 21-30 tys.

czy można dostać przyzwoite auto ok 25-27 tys w dobrym stanie i z dobrym wyposażeniem? :mad2: :mad2:

Opublikowano

Cześć

Myślę, że realna cena takiej 5-tki to ok 25-27 tys. Jesli jesteś zainteresowany to ja mam takie auto i mogę rozwazyć sprzedaż. Cena byłaby właśnie w tych widełkach. Moje auto jest nieźle wyposażone. Zapraszam na priv lub mail to pogadamy.

pozdrawiam.

Opublikowano
znajomy ma z 96r. i chce za niego 31tyś auto jest w 100% sprawne więc jak wiosną był sprzedać na giełdzie i zaproponowano mu 29ooo to się zdenerwował z giełdy wyjechał i do dzisiaj jezdzi
Opublikowano
31 tys. za 96 rocznik 525_tds to trochę dużo, z taką kasą można już szukać 530 d
Opublikowano
Ja niedawno kupiłem 525TDS z 99r. za 26tyś. z Belgii z książką serwisową i w bardzo dobrym stanie. W tej cenie mam wszystkie opłaty łącznie z ubezpieczeniem na pół roku i rejestracją.
Opublikowano

ja w listopadzie 2006 kupilem swoja : rocznik 10.97 r za 27000 zł i nie żałuję ---> już wtedy mozna bylo za 22000 - 25000 kupic ten sam rocznik ale wiadomo...

Wiec coz, czasy sie zmieniaja, auta sie starzeja (tylko na papierze :P) wiec mysle ze 25 - 27 za 98 rok to dobra cena i takiej bym szukal, za okazjami za 20 -22 tysiace bym sie nie rozgladal chyba ze lubimy dokladac :) (zdarzaja sie wyjatki ozywiscie i za 22 mozna wyrwac dobra BMW ale jak to spiewa ktos z naszych artystow "jedna na milion")

sebos76 --> 31000 wedlug mnie to jeszcze malo troszku na 530d mowiac o roczniku 2000 :)

Opublikowano

ja za moja w lutym dalem 28000 (rocznik '98) i nie zaluje, pomimo ze ceny oscylowaly w granicach 23-30tys. jak narazie przejechalem nia 11tys km i nie robilem nic poza klockami i tarczmi z przodu - ale to nie awaria...

lepiej doplacic troche i byc spokojnym majac zadbany egzemplarz, a nie podpicowany do sprzedazy.

Facet z próchnicą grał w kości i... wypadły mu cztery szóstki.