Skocz do zawartości

wypowiedzcie sie PANOWIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem ze moze i duzo takich pytan ale kto pyta nie bladzi - - - mam zamiar zalozyc alarm do samochodu i co sadzicie o takich co sa na allegro np. http://moto.allegro.pl/item216705847_autoalarm_exus_z_radiopowiadomieniem_gratis.html /// jakie jeszcze czujniki nalezy doposarzyc samochod zeby bylo w miare przyzwoicie pomozcie biednemu robaczkowi
jedynakk
Opublikowano
Najlepsze sa mechaniczne zabezpieczenia,wykomane samemu i dobrze,niestandardowo ukryte.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
  • Autor
wiem ze nie standardowo i trzeba ukryc ale co myslicie o takich alarmach dodam ze zainstaluje cos tkiego jak elektrozawor paliwa itp. czy warto w taki alarm pakowac kase a jak nie to co mi polecacie!!!!
jedynakk
Opublikowano
mam go zamontowanego do tego kolega dozucil mi jeszcze strefe bezpieczenstwa to jest fajna sprawa jezeli ktos cos chce od waszego auta......................jest mała wada baterie w pilocie z wyswietlaczem trzeba bardzo czesto wymieniac nieraz raz w miesiacu
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
Podjedz do mnie to pokaze Ci co sobie mozesz zrobic z alarmem na pilota :mad2: . Gwarantuje Ci ze go rozbroje bez dotykania samochodu.
Opublikowano

z p[ilota uczacego zadna nowosc

jak by ktos chciał krasc te fury nasze 12 letnie czy 10 to zadne zabezpieczenie nic nie da

jak by było blizej to podjechał bym udowodnic ci ze nic bys nie zdziałał

POZDRAWIAM !!!