Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
. . . zastanawiam sie nad zakupem takiego do mojej BeeMki , tylko nie wiem jak to działa, czy sam monitor to wszystko ? bo napewno potrzeba jakis odbiornik TV, coś zeby NAVI działała ? co jest potrzebne by skompletować cały zestaw ? Czy po podpięciu zmieniarki na płyty DVD będzie je on odtwarzał ? co wogóle o tym sądzicie ?
Opublikowano

mozesz go podpiac, ale nic sie nie zmieni z tego co wiem

bedziesz mial rozciagniety obraz i to wszystko :)

zeby miec inne menu i tv musisz zmienic czytnik na mk3 lub mk4 i tuner, mozesz zmienic sam czytnik ale jak nie zmienisz tunera to nie bedziesz mial tv, ale navi bedzie

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
Pytanie jest , po co to robić?przecież stara navi też ładnie wygląda.
Podjechali ułani pod okienko beemką siódemką.
Opublikowano

WItam,

ja mam inne pytanie, jesli moje bmw nie ma navigacji i sobie taka dokupie,tzn monitor to oprocz niego potrzebuje cos jeszcze (np kable) i czy mozna to latwo podlaczyc tv + navigacje. Mozna calkiem tanio znalezc w polsce na allegro monitor (widzialem za 600zl) i reszte modulow. Tylko nie wiem czy trudno jest to zamontowac i co jest potrzebne.

E38 735iA Sport Individual 99`
Opublikowano
Własnie tego samego chciałem sie dowiedziec lecz widze ze jednak temat nie cieszy sie zainteresowaniem. . .
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jam w swojej mam oryginalna tv i navi- oprocz wyswietlacza okablowania jest w bagazniku modul tv oraz stacja cd do navi. dodatkowo z tylu pomiedzy fotelami przednimi mam wejscie do podlaczenia np. dvd, sprawdzalem i chodzi rewelacyjnie