Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, zastanwaiam się nad delikatnym obniżeniem swojej buni i usztywnieniem zawieszenia tak aby się lepiej trzymała drogi jak to najlpeiej zrobic??
BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
kupić nowe zawieszenie :lol: A jeśli nie całe, to chociaż spężyny-poszukaj po ofertach, jezst tego teraz od zatrzęsienia-choć najlepiej było by gdybyś założył cały nowy zawias-amortyraztory i sprężyny-możesz jeszcze pokusić się o rozpórki kielichów przód i tył, to też usztywni autko :wink:
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano

Witam,

Przyłączając się do tematu, znalazłem sposób na jego obniżenie;) ale...

Ten sposób to sprężyny firmy JAMEX. Czy miał ktoś z Was do czynienia z takim tworem???

Tanie jak barszcz ( 370 pln komplet dla porównania mało mówiący do mnie LOWTEC 620 pln, EIBACH około 1000 pln ) Czyż za tą ceną nie czai się coś złego?

Opublikowano
Witajcie, zastanwaiam się nad delikatnym obniżeniem swojej buni i usztywnieniem zawieszenia tak aby się lepiej trzymała drogi jak to najlpeiej zrobic??

Witam, ja do swojej E32 kupilem na allegro nowe, obnizane, twardsze sprezyny przod. Problem w tym ze mialem nieodpowiednie amory (do tych sprezyn najlepsze byloby amory Sachsy) i auto przy malych kolejnach skakal jak kangur. Przejechalem moze z 50 metrow i natychmiast zmienilem na poprzednie. Jesli masz odpowiednie amory z przodu to moge tanio te sprezyny sprzedac.

Pozdro

Opublikowano

Witam, ja do swojej E32 kupilem na allegro nowe, obnizane, twardsze sprezyny przod. Problem w tym ze mialem nieodpowiednie amory (do tych sprezyn najlepsze byloby amory Sachsy) i auto przy malych kolejnach skakal jak kangur. Przejechalem moze z 50 metrow i natychmiast zmienilem na poprzednie. Jesli masz odpowiednie amory z przodu to moge tanio te sprezyny sprzedac.

Pozdro

O ile teoretycznie miały obniżać?