Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. szykuję się do wymiany amorków i dowiedziałem się że do mojego modelu są dwa rodzaje, z dłuższym i z krótszym trzpieniem. jeden sprzedawca rozkodował mi z vin'u ale nie powiedział jaki tylko podał cenę. czy mogłby ktoś mi rozkodować z vin'u??

oto ostatnie 7 cyfr

BA25167

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napisz jeszcze czy masz ABS i czy masz obniżone zawieszenie czy normalne,to spróbuje coś poszukać.
Opublikowano
mnie tez dreczy ten problem,bo nosze sie z zamiarem zmiany amorkow,i chyba trzeba bedzie zmierzyc.tym bardziej moze byc problem z trafieniem na odpowiednie,bo na rozpisce z fabryki :norty: mam posrod innych ciekawych rzeczy wyszczegolnione sportowe,utwardzone zawieszenie i zastanawiam sie czy jest jakas regula na ustalenie typu amorkow.
Opublikowano

piotrek

abs'u nie mam, a czy obniżony to ciężko powiedziec. bunia jest niższa niż inne fabrycznie ale nie wiem czy tak było od nowości czy poprzedni właściciel ją sam obniżył.