Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nosze sie z zamiarem zalozenia jakiegos wydechu sportowego i mam kilka pytań:

1.jaka powinna być średnica w tłumiku ŚREDNICA RURY DOLOTOWEJ zeby pasowalo do standardowej rury...

2.jaka długość całkowita żeby to pasowało

3. jaka średnica tłumika przelotowego żeby pasował w miejsce katalizatora i jaka jego długość.

a i jakie głośniki mam kupić na przód do compacta... jaki rozmiar i czy mają to być normalne standartowe glosniki czy beda potrzebne jakies dystanse itp...

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
a i jakie głośniki mam kupić na przód do compacta... jaki rozmiar i czy mają to być normalne standartowe glosniki czy beda potrzebne jakies dystanse itp...

W oryginalne miejsca przy kostkach wchodzą 13cm.

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano
a co z pierwsza czescia postu? nie mam mozliwosci wjazdu na kanał... a suwmiarki nie wsadze tak od spodu...

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

Opublikowano
i przy tlumiku i przy katalizatorze 55mm?? a co z długościami przelotówy i puchy tlumika

Opublikowano
a i mierzylem teraz to wyszlo mi 45mm a nie 55 a więc jak to jest? nikt nie potrafi odpowiedziec?