Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, mam okazje kupic elektryke do uchylnych tylnich okien w coupe, zastanawiam sie tylko czy warto.

Ile byscie sami byli sklonni zaplacic za takie cos? Dodam, ze koles sprzedaje komplet wraz z przyciskami do sterowania itp. Dzis sie dowiedzialem ze musze zostawic wiecej kasy w serwisie bmw niz myslalem dlatego sie waham czy to kupowac.

Drugie pytanie - czy ktos z was instalowal takie cos sobie? Jesli tak to jak skomplikowane to jest? Patrzac na rysunek z RealOEM.com to wydaje mi sie to byc stosunkowo proste, ale wole znac wasza opinie.

Pozdro ;)

Opublikowano
maksymalnie to bym dal okolo 250zl,jeszcze nie widzialem nic podobnego,ale jezeli sie zdecydujesz to wystaw zdjecia to pomyslimy hehe
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano

do 500zł myślał bym nad zakupem

A co do skomplikowania to samo podpiecie mysle ze nie powinno stanowic problemu a tak zapytam bo tego bardzo nie wiem jak zrobic ... jak chcesz zamontowac przyciski ???

:twisted:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
do 500zł myślał bym nad zakupem

A co do skomplikowania to samo podpiecie mysle ze nie powinno stanowic problemu a tak zapytam bo tego bardzo nie wiem jak zrobic ... jak chcesz zamontowac przyciski ???

:twisted:

przyciski pojda tam gdzie sa te od przednich szyb, to akurat bedzie proste:)

Opublikowano

Mialem cos takiego kiedys w Lanci Y.Bardzo fajne rozwiazanie.

Jakbys sie nie decydowal na zakup to podziel sie kontaktem z sprzedajacym ;)

Opublikowano
Rany powaga tych szyb uchylanych na boki z tylu?? Wyslij jakiegos linka musze wiedziec jak to wyglada i musze miec cos takiego :mrgreen:
Orginał to orginał reszta to po prostu szpan...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
To jak kupiles to czy nie bo ja cholera zaczalem wszedzie szukac czegos takiego i narazie ani sladu a po orginal od bmw boje sie isc bo ostatnio mam wrazenie ze wyznaja tam zasade "skoro pytasz o cene to znaczy ze cie nie stac" :norty:
Orginał to orginał reszta to po prostu szpan...