Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a po co miał bym nabijać te posty?????

a skąd wiesz że nie było strzała przeczytaj pierwszy post "witam. ile kosztuje tak w przyblizeniu cale nowe zawieszenie standardowe"

słuchaj jak tak się znasz i piszesz taki mądre posty a nie tylko taki które wytykają innym np. cwaniactwo to napisz mi co według ciebie wchodzi w skład całego zawieszenia

tylko nie pisz ze i tak bym nie zrozumiał itd.......

czekam z niecierpliwościom

pozdrawiam

Opublikowano

Sluchaj kolego ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Powiedzialbym, ze i tak tego nie zrozumiesz ale prosiles abym tego nie pisal (czyzby czesto ludzie ci to mowili??).

Pozdro

Opublikowano
Sluchaj kolego ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Powiedzialbym, ze i tak tego nie zrozumiesz ale prosiles abym tego nie pisal (czyzby czesto ludzie ci to mowili??).

Pozdro

Pierwszy raz, ale byłem pewny że tak napiszesz bo jak spokojnie przeczytasz pytanie to odpowiedź nie jest taka oczywista no ale zawsze łatwiej napisać że cwaniakujesz nie?

pozdrawiam

Opublikowano

Dobra, z Panem Mistszu1 nie gadam bo to nie ma sensu.

Jako pierszy podam koledze ktory napisal ten post konkrety:

WAHACZE BMW 5 E39 KOMPLET 4szt NOWE 424zl.:

http://www.allegro.pl/item222438367_wahacz_wahacze_bmw_5_e39_komplet_nowe.html

ŁĄCZNIK STABILIZATORA BMW 5 E39 *NK GERMANY* 45zl szt:

http://www.allegro.pl/item224032890_lacznik_stabilizatora_bmw_5_e39_nk_germany_nowy.html

AMORTYZATORY BMW SERIA 5 E39 PRZÓD 715zl.:

http://www.allegro.pl/item224411273_amortyzatory_bmw_seria_5_e39_przod_nowe.html

DRĄŻEK KIEROWNICZY Z KOŃCÓWKĄ BMW 5 E39 (wydalbym pare zl wiecej i kupil lepszy) 85zl:

http://www.allegro.pl/item223560722_drazek_kierowniczy_z_koncowka_bmw_5_e39.html

WAHACZE BMW 5 E39 KOMPLET 2szt TYŁ 199zl:

http://www.allegro.pl/item222438376_wahacz_wahacze_bmw_5_e39_komplet_nowe_tyl.html

LACZNIK STABILIZATORA TYL BMW E39 50zl szt:

http://www.allegro.pl/item222487533_lacznik_stabilizatora_tyl_bmw_e39.html

Sprężyny obniżające BMW E39 35 mm NOWE 370zl (standard bedzie tanszy nieco):

http://www.allegro.pl/item225679934_sprezyny_obnizajace_bmw_e39_35_mm_nowe.html

AMORTYZATORY MONROE BMW E-39/ E39 TYLNIE 250zl/szt:

http://www.allegro.pl/item223735999_amortyzatory_monroe_bmw_e_39_e39_tylnie.html

I to po krotce bedzie wszystko. Cena lacznie: 2568zl + koszty ewentualnej przesylki.

Coz do 20tys troche brakuje.

Pozdro

Opublikowano

Centrino a co z jakoscia tych rzeczy?

Amortyzatorow nie kwestjonuje, bo firmy porzadne.

Ale cztery wachacze za 400 PLN, wychodzi po 100...

Nawet 4max jest drozszy.

Masz jakies doswiadczenia z tymi czesciami?

Laczniki stabilizatora FEBI, kosztuja 240 PLN za cztery sztuki, czyli wszystkie i to bez znizek mysle, wiec, ze nie warto brac tych z allegro.

Opublikowano
Centrino a co z jakoscia tych rzeczy?

Laczniki stabilizatora FEBI, kosztuja 240 PLN za cztery sztuki, czyli wszystkie i to bez znizek mysle, wiec, ze nie warto brac tych z allegro.

Madej nie kłóć się z Centrino bo zaraz ci napisze że cwaniakujesz :norty:

, a tak pozatym jak Cenntrino zaopatrujesz się w taki zamienniki to naprawde nie mamy o czym rozmawiać

Opublikowano

same cwaniaki na tym forum he he....

zawsze jak ktos pisze cos nie po naszej mysli to mozna nazwac go cwaniakiem :duh:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
same cwaniaki na tym forum he he....

zawsze jak ktos pisze cos nie po naszej mysli to mozna nazwac go cwaniakiem :duh:

No bo tak najprościej, potem można wklejić pare linków, a powiedz mi Centrino ile z tych części, które proponujesz kupiłeś z tych aukcji i używasz z góry dziękuje.

Opublikowano

mistszu stuknij sie w lep bo piszesz takie glupoty, ze sie w pale nie miesci.

Kolega pytal ile kosztuja wiec wszedlem na allegro i w 2 minuty posprawdzalem mniej wiecej ceny czesci.

Jezeli o mnie chodzi ja preferuje dwie firmy: febi i lemforder, ktore nie sa wcale duzo drozsze od podrobek (tzn chodzi mi o febi bo lemforder jest duzo drozszy).

Jezeli chodzi o firme tenkorot to poszukajcie sobie na forum z tego co wiem koledzy porobili na nich juz pare tysiecy km i nie narzekaja.

Natomiast mistszu jezeli cie stac (a wnioskuje ze cie stac skoro posiadasz takie maszyny jak masz w opisie - chyba ze sobie tylko tak napisales) to sobie kupuj w ASO.

Pozdro i prosze Pana Mistsza aby nie odpowiadal na tego posta

Opublikowano
mistszu stuknij sie w lep bo piszesz takie glupoty, ze sie w pale nie miesci.

Kolega pytal ile kosztuja wiec wszedlem na allegro i w 2 minuty posprawdzalem mniej wiecej ceny czesci.

Jezeli o mnie chodzi ja preferuje dwie firmy: febi i lemforder, ktore nie sa wcale duzo drozsze od podrobek (tzn chodzi mi o febi bo lemforder jest duzo drozszy).

Jezeli chodzi o firme tenkorot to poszukajcie sobie na forum z tego co wiem koledzy porobili na nich juz pare tysiecy km i nie narzekaja.

Natomiast mistszu jezeli cie stac (a wnioskuje ze cie stac skoro posiadasz takie maszyny jak masz w opisie - chyba ze sobie tylko tak napisales) to sobie kupuj w ASO.

Pozdro i prosze Pana Mistsza aby nie odpowiadal na tego posta

Co tak nerwowo kolego ja cytowałem również opinie innych, które zresztą podzielam. Przeczytaj posty innych bo widze że moje opinie działają na ciebie jak płachta na byka Ze mną możesz się nie zgadzać ale ze wszystkimi postami na tym forum ????

Jak chcesz sprawdzić to ok który Cię interesuje???

Opublikowano
Ale jedynie Centrino wykazał sie chęcią odpowiedzi na pytanie autora i w porównaniu do ciebie miszczu nie walnął,bierz 20 tyś i jedz do ASO.Przynajmniej kolo ma rozeznanie ile go będzie to kosztować,ma podaną cene minimalną no i twoją :cool2: wybór należy do niego.Może sam zainteresowany poinformuje nas jaką opcje wybrał,a czytając niektóre te odpowiedzi to pewnie już kupił Audi :mrgreen:
Opublikowano
Ale jedynie Centrino wykazał sie chęcią odpowiedzi na pytanie autora i w porównaniu do ciebie miszczu nie walnął,bierz 20 tyś i jedz do ASO.Przynajmniej kolo ma rozeznanie ile go będzie to kosztować,ma podaną cene minimalną no i twoją :cool2: wybór należy do niego.Może sam zainteresowany poinformuje nas jaką opcje wybrał,a czytając niektóre te odpowiedzi to pewnie już kupił Audi :mrgreen:

losiu ty mi chyba nie darujesz tu mnie znalazłeś :twisted: ok ok Centrinio ma racje. :duh: I co lepiej??? Pozatym jak byś przeczytał to ja pisałem że w ASO to 50 tysi WIĘĆ najpierw przeczytaj tekst, a potem właź w [BAD] koledze

Opublikowano

losiu ty mi chyba nie darujesz tu mnie znalazłeś :twisted: ok ok Centrinio ma racje. :duh: I co lepiej??? Pozatym jak byś przeczytał to ja pisałem że w ASO to 50 tysi WIĘĆ najpierw przeczytaj tekst, a potem właź w [bAD] koledze

Nerwowy sie robisz,zwieracz puszcza :norty: może twój koleś cie za ostro zapakował.

Opublikowano

losiu ty mi chyba nie darujesz tu mnie znalazłeś :twisted: ok ok Centrinio ma racje. :duh: I co lepiej??? Pozatym jak byś przeczytał to ja pisałem że w ASO to 50 tysi WIĘĆ najpierw przeczytaj tekst, a potem właź w [bAD] koledze

Nerwowy sie robisz,zwieracz puszcza :norty: może twój koleś cie za ostro zapakował.

losiu dobre, fuck ja to chciałem tobie odpisać :cool2: na to co mi napiszesz, ale......