Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

czy ktoś może mi polecic jakie tarcze na przód do silnika 3.0, e38, 95 rok, benz?

myślałem o nawiercanych zimermannach, ale czy one tak na prawdę różnią się od nienawiercanych w praktycznym uzytkowaniu?

jakies sugestie?

pozdr i dzięki,

e 38 jest najlepsze... po prostu
Opublikowano
witam,

czy ktoś może mi polecic jakie tarcze na przód do silnika 3.0, e38, 95 rok, benz?

myślałem o nawiercanych zimermannach, ale czy one tak na prawdę różnią się od nienawiercanych w praktycznym uzytkowaniu?

jakies sugestie?

pozdr i dzięki,

podaruj sobie te nawiercane,lepiej zainwestuje w porządne tarcze,np.juridy.Nie kupuj jakis no namów bo będą się giąć jak naleśniki.

Opublikowano
Kolega robertzpoznania ma racje mozna kupować tanie zamienniki ale nie tarcze mój kolega tak chciał zaoszczedzic to jezdził 2 tygodnie i sie pogieły w trzy piz..... lepiej dołóż i kup porzadne :cool2: no i dobrze by było klocki odrazu zarzucic bo stare beda mogły Ci inaczej brać...pozdrawiam :mrgreen:
Opublikowano

witam,

jasne, czekam az klocki mi sie wykoncza i dostane komunikat na panelu, wtedy zmieniam.

dzisiaj sie dowiedzialem, ze oryginalne tarcze bmw, kupowane w "serwisie" nieautoryzowanym, ale solidnym, kosztuja 350 pln za sztuke, do tego komplet klockow 350 za dwie strony, plus czujnik, i robota, razem ok 1200pln.

czy 350pln/strone za tarcze (pojedyncza) nie jest za mala kwota? sa oryginalne, w kartonach bmw itd, wyglada wswzsytsko jak najbardziej ok, i podobno sa solidne i sie nie gna jak nalesniki...

co o tym sadzicie?

pozdr

e 38 jest najlepsze... po prostu