Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod Qzol80... masz napis....

i najszybciej bedzie jak zastosujesz sie do niego...

było kilkanascie tematów o tym na co zwrócić uwage... kupując bmw... ze zdjęc raczej nikt Ci profesjonalnie nic nie podpowie odnośnie wlasnie tego wybranego auta...

swego czasu ... bylo ogloszenie z tym autem ze zawozi na sluby...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

glownie interesuje mnie to czy ktos zna to auta, widzial i td.

podejzrane dla mnie jest to ,ze gosc ktory je sprzedaje ma go od 1,5 miesiaca a druga sprawa ze jeszcze go nie przerejstrowal na siebie i sprzedaje na blachach poprzedniego wlasciciela.

Jestem z Poznania i jakby nie patrzec kawalek drogi do Torunia jest a nie chce jechac tam na marne...

Opublikowano
jakieś tydzien dwa temu..byl na allegro że zawiezie so slubu..klasycznym bmw... poznałem po felach radiu w srodku no i kierwonicy... kupił... ale moze cos nei tak i sprzedaje... albo poprostu ... handlarzyk... nie masz tak daleko... ja po auto pojechalem 1100km ...
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Powiem ci tak. Autko ladne wizualnie ale ma gaz. Przy zakupie sprawdz przeplywomierz i prace silonika na benzynie!!Wez sie przejedz na rundke i jedz na benzynie . To jest automat wiec wlacz tryb sportowy i gaz do dechy. I podczas jazdy zobaczy czy samochodem nie trzesie. Musisz sie liczyc z tym ze po zakupie auta z gazem co 2 lata trzeba wymieniac uszczelke pod glowica. Ja kupilem BMW z gazem i niestety jest znaczna poprawa ale to juz nie to BMW.

BMW - to jedyna rzecz dla której warto żyć!!!

Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW bez LPG

Opublikowano

z ta wymiana uszczelki to chyba Zartujesz albo przesadzasz :shock: ?

ja mialem wczesniej VW i zrobilem na gazie ponad 100tyś przez 5 lat jazdy i caly czas auto odpalana na gazie i wszystko bylo ok.

Opublikowano

Nie zartuje. Tak sie powinno robic. Zadzwon do mechanika i sie zapytaj. Takie jest zalecenie zeby samochod byl ok. Wiele osob o tym nie wie.

Pozdrawiam

BMW - to jedyna rzecz dla której warto żyć!!!

Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW bez LPG

Opublikowano
Z ta uszczelką to zgadzam się w 100%. Ja po zakupie mojej zrobilem niespelna 10tys i mi uszczelke wydmuchalo. i nie mam auta juz prawie miesiac bo mechanik popelnil delikatny blad przy skladaniu silnika i skladamy go do kupy po raz drugi. aaaa szkoda gadac :mad2:
...lubię ją,