Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem takowy gdzies na liscie w jakiejs wersji chyba jak znajde to zapodam , tak mysle ze to byl chyba schowek w desce po pasażera stronie tak mi sie wydaje.

dzis przeszukalem wszystkie extrasy do 5 wlacznie z Indywidualem i nie ma czegos takiego jak klimatyzowany schowek.

Opublikowano
Czesc, u mnie to wyglada tak ze jak pojezdze sobie na wlaczonej klimie i wloze reke do schowka to jest tam nawet zimniej niz w budzie i czuc taki klimatyczny chłód - moze jest to spowodowane tym ze sie przenosi no i blisko nawiewow a moze cos w tym faktycznie jesy :P i sie o tym nie pisze, w koncu to BMW i niektore rzeczy sa tak oczywiste ze nie trzeba o tym pisac ..
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Czesc, u mnie to wyglada tak ze jak pojezdze sobie na wlaczonej klimie i wloze reke do schowka to jest tam nawet zimniej niz w budzie i czuc taki klimatyczny chłód - moze jest to spowodowane tym ze sie przenosi no i blisko nawiewow a moze cos w tym faktycznie jesy :P i sie o tym nie pisze, w koncu to BMW i niektore rzeczy sa tak oczywiste ze nie trzeba o tym pisac ..

no niestety jak jest klimatyzowany schowek to ma funkcje włączenia chłodzenia lub nie