Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi a kabel od anteny CB który musi przesc z bagaznika i dotrzec w okolice stacyjki. Którendy najlepiej prześć przez blache oparcia. Obejdzie się

bez ściagania samego oparcia ? lepiej na srodku gdzies i kanalem czy z boku i progami?

Never Say Never Again!
Opublikowano
Ja proponuje ci progami lewa strona a siedzenie jest na zatrzaskach wiec z sciagnieciem nie ma problemu nie cza nic odkrecac a przez tylnia siane przejdziesz juz jak chcesz znajdziesz jaks dziure lub se wywiercisz
Opublikowano
BTW jak zdjąć oparcie?:-) Rozumiem wyciagnać zagłówki i szarpac za góre czy dół? W tylnej scianie nie ma zadnego miejsca na kable?
Never Say Never Again!
Opublikowano
tak mocno ciagnac nic nie urwiesz :) jak sciagniesz bedziesz widzial jak wyglada scianka grodziowa czy gdziesz sie przecisniesz czy bedziesz musial wiercic ale otwory beda jakies na 100%
Opublikowano

No juz po akcji:-)

Jest idealny otworek zaslepiony gumą na wysokosci podlokietnika na środku.

A sciągnąnać oparcia nie dałem rady trzymało mocno:-) ale obeszlo sie bez tego zdjołem tylko podlokietnik i siedzisko i pusciłem jednak po kanale troche zabawy co mi bardziej pasuje bo mam CB ręczniaka, który bedzie lezał pod przednim podlokietnikiem.

Never Say Never Again!