Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o poradę. Szyby mogę otwierać z pilota a zamknąć już nie/ zamykają się tylko kluczykiem po przekręceniu i przytrzymaniu w zamku/ Czy tak ma być czy powinny zamykać się też pilotem ?
Opublikowano
Proszę o poradę. Szyby mogę otwierać z pilota a zamknąć już nie/ zamykają się tylko kluczykiem po przekręceniu i przytrzymaniu w zamku/ Czy tak ma być czy powinny zamykać się też pilotem ?

powinny,po dluzszym ok 5 sek-przytrzymaniu przycisku z logo bmw szyby zamykaja sie automatycznie (szyber zreszta tez) - ale musisz caly czas trzymac jak puscisz to zatrzymauja sie - przynamniej tak jest u mnie w dwoch 750

pozdrawiam

Opublikowano
Witam tak jak mowi kolega muszą sie otwierac i zamykac z pilota tylko dłuzej przytrzymaj i powinno byc gites jak nie to masz cos z centralka od alarmu ktora znajduje sie pod schowkiem.pzdr :lol:
Opublikowano
Tak, powinny sie zamykac. Czasem trzeba sie troche przesunac, odsunac lub zblizyc do drzwi. Przynajmniej u mniej auto czasem kaprysi przy domykaniu.
Opublikowano

U mnie też nie mogłem zamknąć z pilota ale wymieniłem baterie w kluczyku i teraz jest ok :mrgreen: (dziwne bo central działał :roll: )

ps. Mam pytanko odnośnie zamykania przez pilota :

Sprawa jest taka jak mam otwartą szybą i szyberdach to się zamknie szyba i szybero ale jak jest otwarty sam szyberdach i chcę zamknąć z pilota to tylko lekko drgnie i nie zamyka się

czy tak powinno być ??? jak u was to działa ???:think:

Jedyna słuszna marka samochodów to BMW :-)
Opublikowano
kiedys w warsztacie pokazywalem domykanie okien z pilota i cos pomieszalem dwa razy chyba nacisnolem otwieranie czy co i sam dach sie otworzyl a szybki zamkniete byly :jawdrop: czy moze kabinacja guziorow w pilocie ma wiecej funkcji jak otwieranie domykanie ??