Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy Bracia

Miałem kolizje drogową- moja bunia obdarta z prawej strony(wystrzeliła kurtyna i poduszka boczna) - nic mnie i rodzinie się nie stało. Autko przysiałdo na tył nie odpala. Gdyie jest jakis wlacynik na silniku od komputera +nie moge go oblukac. NA POMOC!!!

Opublikowano
Nie wiem czy też czujnik inercyjny za to nie odpowiada.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano

Bracia

...jaki to kabel? jak on wygląda.Próbowałem odłączyć +akumulatora na kilka minut i nie pomogło.Podpowiedzxcie co mam odłączyć aby uruchomić moją bunie. Dodam ze centralny i alarm działa nawiwy ,radio -Ok. Pliss -pomocy

Opublikowano
odcieło Ci kleme + tam jest ładunek podobny do napinacza. Nawiewy oraz cemtralny działa ponieważ jest zasilany innym blokiem który jest niezalezny od ładunku gdyz jest to wymog bezpieczeństwa aby po wypadku mozna było otworzyć auto. Szukaj na klemie + tam masz ta kleme bezpieczeństwa. musisz ją wymienić na nową bądź mozesz ją tymczasowo zbić spowrotem młotkiem z tym jesli będziesz chciał mieś poxniej sprawne poduszki po naprawie będziesz musiał ją i tak wymienić