Skocz do zawartości

[e28] jaki alarm doradzacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

sprawa jest nastepujaca najbardziej mi zalezy aby sterowac orginalnym centralnym zamkiem i tak nie sadze by alarm za grube zł uratowal moje auto:) wiec potrzebuje czegos prostego i taniego.

Opublikowano

Ja jestem za wszelkimi konstrukcjami autorstwa dobrych elektrykow. Mam na mysli wszelkiego rodzaju ukryte guziczki, pstryczki, ktore trzeba nacisnac, przekrecic w odpowiednim momencie przy odpalaniu. Grunt to, aby tzw. odciecie zaplonu zrobic na najbardziej ukrytym kablu. Samochod jest do wziecia wtedy tylko na lawete. Byle harcerzyk go nie uruchomi, bo zabraknie mu czasu. Znajomy mial kiedys taki bajer, ze zeby odpalic auto, musial nacisnac hamulec...

Podjedz do dobrego elektryka - elektromechanika i zapytaj, co moze Ci zaoferowac. Publiczne rozmowy o zabezpieczeniach, jakie mamy w naszych samochodach chyba nie sa dobrym pomyslem.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Wygoda centralnego zamka to jedno zabezpieczenie "przeciwodjazdowe". Ja mam polskiego Tytana centralny domykanie okien lub radiopowiadomienie i .... , i zabezpieczenie "przeciwodjazdowe" własnej konstrukcji