Skocz do zawartości

Wykrecilem sprezarke klimy i zrobilem wielkie O^O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzis wykrecilem sprezarke klimy bo musze wymienic kolo pasowe.i o dziwo mialem zamocowana sprezarke od calkiem innego samochodu.Zdziwilem sie bardzo.Byla przymocowana na 3 srubach bo uchwyty tylko tak pasowaly.no nic jutro zawoze ja do specjalisty i zobacze co o na to powie, czy wogole bede mogl z nia jezdzic.podkresle ze jest sprawna
Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale byly 2 rodzaje mocowan w e36

na 3 srubach i na 4 srubach:D w zaleznosci od kompresora,

ja mam 325 tds, sprezarka DENSO i mocowana na 4 srubach

Opublikowano
Nie wiem czy wiesz ale byly 2 rodzaje mocowan w e36

na 3 srubach i na 4 srubach:D w zaleznosci od kompresora,

ja mam 325 tds, sprezarka DENSO i mocowana na 4 srubach

Ale ta sprezarka byla przymocowana na 3 srubach a uchwytow na lapie jest 4 no i na sprezarce zamiast kola pasowego wielorowkowego jest kolo na zwykly pasek klinowy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to może poprzedni właściciel włożył "prawie" zamiennik.
Kai
Opublikowano
juz zrobione sprezarka ma zalozone kolo wielorowkowe i na razie smiga ale jeszce nie wiem czy jest sprawna gdyz nie mam na razie czynnika i nie moge jej zalaczyc
Opublikowano
Jak zamocowania pasowaly i wszystko sie zgralo to wszystko spoko a najwazniejsze aby spelniala swoja funkcje i nie wlokla sie po ulicy.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Dzis zauwazylem ze scina mi pasek klinowy na sprezarce.Sciety jest tylko w jednym miejscu i ciekawe czy jak napelnie uklad i zalacze sprezarke czy mi nie peknie.Dodam ze kolo na sptrezarce jec nowe a przy wale korbowym troszke juz zjechane.Moze to od tego?